Nikoflekszes here-pecsenye – újabb bakirecept, ami hazavág

Egy frankó kis nikó mindig jól jön
Egy frankó kis nikó mindig jól jön

Néhányszor már leírtam, hogy írásaim nem népmesei faragványok, és messze állnak a népies szájköltészettől is. Valóságos élményeken alapuló tapasztalatok mind. Eddig két bejegyzésnyi anyagot osztottam meg veletek a „hibák, amik taccsra vágnak “ altopikban, most pedig egy vadiújjal fejelem meg, hogy ne unatkozzatok. Nem is csépelem tovább a szót, hanem belevágok. (A nikoflekszes történet előtt előrebocsátom, hogy tisztában vagyok az emberi anatómiával, a két nem közti különbséggel. Persze azzal is, hogy a női here földi ritkaság. Esetleges előtűnését két sör utáni érzékcsalódás is okozhatja. Történetem mégis mindkét nemet megszólítja, hiszen könnyen el tudom képzelni, hogy milyen lehet nikoflekszes csajnak lenni. Most talán még nem érted, várd ki a történet végét…)

  1. Nicoflex &. Me

A történet nem mai, de emlékezetemben olyan élénken él, mintha brikettáló géppel sajtolták volna bele valamennyi idegsejtembe. Néhány évvel ezelőtt újrakezdőként rágyúrtam egy tél elejei félmaratonra. Olyan erős voltam, mint maga G.I Joe, és olyan „parasztul“ magabiztos, mint dajcstomi a stúdiós olvasógép előtt. Rajt előtt fél órával mindent elintéztem, ami a nagykönyvben meg van írva. Budi hatszor, kevés kóla, kevés izo, waffelszelet, bemelegítés, és a többi. Telefonom feltöltve, órám ketyegve, cipőm pont jól befűzve, alsógatyám heréimre idomítva, cickóim letapasztva. Az egyik cimborám mesélte, hogy van egy fasza izomlazító krém, amivel jól lelazítja a combjait, vádliját, és neki klasszul bevált. Kaptam az ötleten. Én sem bíztam a véletlenre, a verseny előtt elpattantam a patikába és vettem egy tubus Nicoflex krémet. Egy dologra nem emlékeztem csak: a haverom futás előtt vagy futás után használja ezt a kámforszagú pacsmagot. Igazából a konkrét kérdés nem is nagyon futott át rajtam ott, a verseny helyszínén, tíz perccel a start előtt. Csak előkaptam, mint paraszt a lángolt kolbászt, és jól bedörzsöltem magam mindenütt. Jutott a vádlimra, a combjaimra, a hajlataimra. Nem kevés, viszont embertelenül sok. Úgy gondoltam, hogy ez minimális feltétele annak, hogy olyat fussak, hogy a békés szemlélődő csak egy elsuhanó csíkot lásson belőlem. Közvetlenül a verseny előtt még egyszer rástartoltam a toi-toira, így olyan nyugalommal álltam a rajtvonal mögé, mintha megszállt volna a szentlélek. Úgy festettem, mint zarándokló zen-buddhista a Fuji peremén, mint egy sósborszesz áztatta hajnali alkesz, mint … mint … egy őrületesen felkészült futó a legtutibb félmaratonja előtt.

LDAmi ezután történt, sosem felejtem el. Mélyebben belém égett, mint az a pillanat, mikor lányom születését követően a doki az orrom alá dugta a csipeszbe kanyarintott köldökzsinórt, és az ollót tukmálva arra inspirált, hogy vágjam el azt az anakonda-szerűen duzzadó, undorító gyurmakígyót, ami a feleségemből vezetett ki, viszont a lányomban végződött. Pedig akkor csaknem lepadlóztam. Pedig, akkor olyan instant élményt kaptam, hogy azon elmélkedtem: vagy nem kell több gyerek vagy bejelentem, hogy meleg vagyok, és nem lesz több gyerek. Most pedig felpörgetem az eseményeket.

LDRajt. Úgy startoltam, mint egy agár. Rövid helyezkedést követően a pálya szélére siklottam. Közel négypercesekkel szedtem a lábam, így az első három kilométert úgy gyűjtöttem be, hogy fel sem tűnt. A negyedik és ötödik kilométeren lassítottam, hiszen utána három kilométernyi emelkedő várt, amely a Tündérhegy felé kacskaringózott véget nem érő gusztustalansággal. Szitálva szemerkélt az eső. A hideg ellenére izzadni kezdtem. A hetedik kilométernél ért utol az az érzés, ami a tizenkettediknél megállított. Fura módon hűvösnek kezdtem érezni a „szerszámoskamra“ tartalmát. Ez a fagyos érzés átmászott a combhajlataimra is, és rövidesen teljesen behálózta a lábaimat. A vádlin és combon kialakult furaság még tűrhető volt, de a hidegség lassan átváltott égető forróságba. A hajlatra kent nikofleksz rövid szikrázást követően felizzott, és lángra lobbantotta a bekent bőrfelületet. Ahol izzadni kezdtem, kis rőzselángok csaptak fel, majd a krémes verejtékpatakkal együtt haladva begyújtották a teljes futóművet. Amerre folydogáltak, mindenütt égtem, mint a száraz tarló. A legnagyobb gebaszt azonban az alsógatyámban kialakult zárt körű rendezvény okozta, melyet rövidesen heves kasztrációs félelem váltott fel. Konkrétan azt éreztem, hogy a heréim apró gömbökként parázslanak, és ott, ahol a „wundertüte (németesen, hogy ne legyek pejoratív)“ a comjaimhoz ér, fehér füsttel szénné ég. Ott, a kilencedik és tizedik kilométer között döbbentem rá, hogy három brutális hibát követtem el két percen belül: 1. közvetlenül futás előtt 2. kereskedelmi mennyiségű nikofleksszel burkoltam be magam, majd 3. ezután tündéri naivitással elmentem vécére.

További két kilométert tettem meg egyre szélesebb terpeszfutásban. Akkor álltam meg, mikor már a kétsávos út is kevés lett volna egymagamnak. A tizenkettedik kilométernél kiszálltam a versenyből. Őrületes élménnyel, fontos tapasztalattal, vöröslő hajlatokkal, és pecsenyepiros herével lettem gazdagabb. Azóta a Nicoflex tabutéma nálunk. Kerüljük, mint Harry Potter a faterját.

theend

Az alábbi kérdőív egyszerű választásos fajta. Pedig roppant kíváncsi lennék, hogy Te milyen baki miatt, álltál ki egy versenyből. Ha van kedved, és időd, küldd el vagy írd ide a weblapra komment formájában.

Az előző két “Bakibejegyzés” → [button style=”btn-success btn-lg” icon=”glyphicon glyphicon-pencil” align=”left” type=”link” target=”true” title=”Köröm, cickó, toi-toi” link=”http://legalisdrog.com/teljes-paksameta/korom-cicko-toi-toi-nehany-szarvashiba-ami-total-lenullaz/” linkrel=””][button style=”btn-warning btn-lg” icon=”glyphicon glyphicon-pencil” align=”left” type=”link” target=”true” title=”Kasztráló alsó” link=”http://legalisdrog.com/teljes-paksameta/kasztralo-also-hashajto-gel-ujabb-ket-szarvashiba-ami-tacsra-vag/” linkrel=””]

Amennyiben tetszett ez a bejegyzés, akkor – lécci – értékeld a csillagokkal. Köszi.

LegalDrugCsimax

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..